bedstegamerlaptop.dk

Bedste Gamer Headset 2020

4-10-2020

1. Razer Kraken X

Razer Kraken

Razer Kraken X er en god budget gamer headset for dem som lige er begyndt og game på bærbar. Det betyder dog ikke lydkvalitet er dårlig.

Faktisk er dens lydkvalitet langt bedre end andre gamer headsets hvis pris ligger nogenlunde på samme niveau som denne.

Når du gamer med Razer Kraken X vil du opdage at dens lydbillede er rimelig god. Dens bas er dog ikke nær så imponerende.

Headset materiale består mest af plastik som gør den vejer meget lidt. På headsets venstre side finder du dens lydstyrkehjul og en knap hvor du kan slukke for mikrfonen.

Når det kommer til dens pris er det svært at finde andre gamer headsets som har ligeså mange gode fordele som Razer Kraken X.

Hvis du har været udkig efter en god budget gamer headset til en fornuftig pris kan denne Razer Kraken X anbefales fordi du får meget værdi for pengene.

Pros

 • God lydkvalitet
 • God mikrofon.
 • God værdi for pengene.

Cons

 • Materialet består mest af platik
 • Middelmådig bas

Video Review - Razer Kraken X


2. Corsair Virtuoso RGB

Corsair Virtuso

Corsaor Virtuoso RGB er en robust og velbygget gamer headset. Materialet består af aluminium i stedet for plastik. Det betyder den er lidt tungere men ikke for meget.

Dens hørebøffer kan roteres 180 grader så den kan ligge flat på dit skrivebord og den kan tilsluttes til din gamer bærbar ved hjælp af et USB eller bluetooh.

I forhold til lydkvalitet har den en god bas. Dens lyd er ikke forvrænget men i stedet klar og tydelig. Dog ville det vare rart hvis lyden var en smule højere

Headset batterilevetid er på cirka 20 timer som egentlig er ret godt, givet det er et trådløst headset. Hvis du vælger at slukke for RGB kan batterilevetiden forlænges.

Givet det er et trådløst headset og de mange fordele du får ud af den, såsom forbedret batterilevetid og god lydkvalitet, kan Corsair Virtuoso RGB varmt anbefales.

Man kan argumentere for om headset pris ikke er en smule for høj. Men for et trådløst headset er prisen mere end fair eftersom den har mange gode funktioner indbygget.

Pros

 • Forbedret batteri
 • Hørebøffer som kan justeres 180 grader
 • God værdi for pengene.

Cons

 • Lyden kunne godt være lidt højere
 • lidt tungere fordi materialet er af aluminium

Video Review - Corsair Virtuoso


3. HyperX Cloud Orbit S

HyperX Cloud Orbit

HyperX Cloud Orbit S er den mest unikke gamer headset derude. Det skyldes den har 3D-lyd indbygget som giver en unik lyd oplevelse i modsætning til et almindeligt headset.

Dertil er den bygget sådan at der ikke opstår lydforvræning når du gamer. HyperX Cloud er lidt tungere end de fleste headsets men den gør et godt job i at fordele vægten.

Hørebøfferne kan roteres 180 grader så du kan ligge det på bordet. På venstre side finder du volumen til både mikrofonen og selve headset. Du finder også en knap hvor du kan for 3D-lyd.

Batterilevetiden er på cirka 10 timer hvilket er meget godt og hvis du tilslutter den til din bærbar ved af et usb behøver du ikke at bekymre dig om dens batteri.

Alt i alt er HyperX Cloud Orbit S et headset som har mange fordele. Blandt andet er lyden på mikrfonen klar og tydelig. Støjniveauet er også meget lav.

Prisen på headset er god taget i betragtning af hvor meget værdi du får for pengene. Du får et headset med fremragende lydkvalitet, en god mikrofon, forbedret batteri og mere til.

Pros

 • 3D-lyd
 • Ingen lydforvrægning
 • Lavt støjniveau

Cons

 • tungere end de fleste gamer headsets

Video Review - HyperX Cloud Orbit S


4. Logitech G Pro X

Logitech G Pro X

Logitech G Pro X er i følge os den bedste gamer headset i 2019. Det skyldes flere grunde. Blandt andet bliver det brugt af mange e-sport spillere.

Dertil er det meget behagelige at have på. Materialet består af en blanding af aluminum og plastik som giver headset en lav vægt.

Der er ikke nogle fysiske knapper på selve headsettet. Der er en ledning tilsluttet til headsettet vil du gerne vil justere volumen.

Lydkvalitet på Logitech adskiller den fra de tre nævnte i denne liste. Det skyldes den har en virkelig god bas hvis lyd ikke bliver forvrænget.

Et eksempel kunne være hvis du spiller Star Wars Battlefront 2 og der opstår en eksplosion vil du mærke det tydeligere på grund af dens bas.

Når det kommer til Logitech G Pro X er der ikke meget at sige andet end at den uden tvivl er den bedste gamer headset i øjeblikket.

Med et komfortabelt design, fremragende lydkvalitet samt god pris er headsettet skabt til dig som gerne vil have den bedste gaming oplevelse.

Pros

 • Virkelig god lydkvalitet og bas
 • lav vægt
 • God værdi for pengene.

Cons

 • ikke trådløs

Video Review - Logitech G Pro X

Loading...