bedstegamerlaptop.dk

Sådan Finder Du den Bedste Gamer Bærbar

3-5-2020

Det plejede at være svært at finde en god gamer bærbar. En som ikke vejede et ton eller havde dårligt batterilevetid.

I dag er det anderledes. Nu er problemet at der er for mange gode gamer laptops og det kan derfor være svært at vælge den rigtige for en selv.

Vi har derfor valgt at lave en købsguide som har til formål at rådgive dem om ting du bør være klar over før du køber en gamer bærbar

1. Hvad er dit behov?

Før du begynder at lede efter en gamer bærbar computer så prøv til at starte med at tænk over hvad det egentlig er du søger efter.

Når alt kommer til alt, hvis du køber en gaming laptop, der ikke kan levere den ydelse, der kræves for de spil, du har købt den til at spille, er det lidt spild af penge.

2. Find en god processor

Når det kommer til at finde en god processor er det en god ide at holde øje med Intels processore. Det er fordi disse er bygget til gaming.

Intel processors

3. RAM

RAM spiller en lige så vigtig rolle som processoren. Mange tror at 4GB RAM er nok, men når det kommer til gaming anbefales det at gå efter 8GB eller højere for god perfomance.

Hvis du har en gamer bærbar er det muligt at opgradere dens RAM. De fleste budget gamer bærbare har 8b RAM installeret.

Det er super nemt at opgradere dens RAM hvis du har en Acer gamer bærbar.

Her er en video som viser hvordan det kan gøres hvis du eksempelvis har en Acer Nitro 5 gamer bærbar:

Hvis du har planer om at opgradere din bærbars RAM er det en god ide at være opmærksom på hvilken slags RAM du køber.

Der er to ting du bør se efter. For det første skal der står DDR4 og SODIMM. Disse to finder du typisk under specifikationer.

Hvis du leder efter en god 8gb RAM til din gamer bærbar kan du tjekke denne Samsung DDR4-2666 SODIMM fra Proshop.

RAM

4. SSD og HDD

Invester i en god harddisk der kan tage backup af dine oplysninger og kan gemme en god mængde af dine spil som du har downloadet.

Hvis du også kan finde en bærbar computer med SSD indebygget er det også en god ide at gå efter det. Det kører mere effektivt end en almindelig harddisk.

Det bedste er nok en kombination af begge hvor SSD bliver brugt til at loade windows og andre programmer og HDD bliver brugt til lagring.

Hvis du har en Acer gamer bærbar kan du opgradere dens hardisk. Her er en video som viser hvor let det kan gøres.

Hvis du leder efter en god SSD hardisk kan du tjekke Samsung 860 EVO 2.5 fra Proshop

RAM

5. God kølingssystem

Invester i en gaming laptop som har et godt kølingsystem. Der er ikke noget værre end at vide at din splinternye gamer computer ikke kan håndtere varmen og begynder at lagge når du spiller.

Loading...