bedstegamerlaptop.dk

Bedste gamer skærm 2021

10-10-2021

1. AOC C24G1

AOC C24G1

Aoc er en budget gamer skærm hvor du får en del for pengene. Den kommer nemlig med 144 Hz, FreeSync Premium og talrige dedikerede spilfunktioner hvor du kan tilpasse din spiloplevelse så det passer dine behov.

Gamer skærmen er designet på den måde den har en buet og rammeløst VA-panel. Dens skærmopløsning er på 1080 HD og der medfølger også et ergonomisk stativ.

Dets buet design er med til at sætte dig i centrum og giver dermed en øget fokus når du gamer.

Skærmhastigheden er på 144Hz som er en game changer for dem som spiller first person shooter eller battle royal spil.

Forskellen mellem 60hz som er på de fleste skærme og 144Hz er nemlig så stor fordi billederne på skærmen bliver fremvist skarpere og hurtigere.

Det giver dem som spiller spil såsom fortnite eller csgo en markant fordel. Det skyldes de har en bedre chance for at ramme deres modstandere mere præcist og kan reagere hurtigere når der bliver afyret skud mod dem.


Fordele

 • 1920 x 1080 Full HD (1080p)
 • 144Hz opdateringshastighed
 • FreeSync Premium
 • Flimmerfri
 • 1500R krumning

Videopræsentation2. LG 27GN950

LG 27GN950

Denne gamer skærm er en af verdens første skærme som understøtter skærmopløsninger på op til 2160px eller 4K.

Når du gamer på denne skærm så vil du hurtigt opdage at farverne er mere levende og omgivelser som normalt ikke kunne ses tydeligt bliver nu vist i skarpere detaljer.

Dertil har skærmen en IPS på 1ms som gør efterbilleder bliver formindsket hvilket vil resultere i en hurtigere reaktionstid og dermed øge din gaming præstation hvis du spiller competitive.

LG 27GN950 har en opdateringshastighed på 144Hz som gør visningen af billedet mere jævn og det giver dig mulighed for at se billedet hurtigere.

Skærmen er også G-Sync og AMD FreeSync kompatibel som er til at fjerne skærmrivning og minimere hakken. Det resultere i hurtigere mere flydende bevægelse som vil forbedre din spiloplevelsen.

LG 27GN950 har et iøjenfaldende design. Den er nemlig formet som en V-formet fod og den kan justeres for at ændre skærmens vipning, højde og drejning.


Fordele

 • G-Sync®-kompatibel
 • 4K skærmopløsning
 • 144Hz opdateringshastighed
 • Stilfuldt design

Videopræsentation3. Alienware AW2521HFLA

Alienware AW2521HFLA

Når man hører ordet Alienware er det oftest associeret med dyrere produkter.

Dog er denne gamer skærm fra Alienware anderledes da den kommer med en masse fede features og prisen på den heller ikke er så tosset.

Den har en opdateringshastighed på 240 Hz, en ægte 1 ms GtG med hurtig IPS responstid og intens farvedækning fra alle vinkler som giver en gnidningsfri gaming oplevelse.

Når det kommer til selv designet er denne skærm klart favoritten da den har en kompakt byggelse. Skærmens højde kan også justeres så det passer dit behov.

Derudover understøtter den også G-sync så du får episke billeder der ikke ryster når du står i en situation hvor der sker en masse bevægelser på skærmen.


Fordele

 • 240 Hz opdateringshastighed
 • Fornuftig pris
 • Kompakt bygget

Videopræsentation4. ASUS ROG Swift PG259QN

ASUS ROG Swift PG259QN

ROG Swift 360Hz PG259QN er en gamer skærm som er perfekt til både esport og battle royal spil såsom Apex legends.

Denne Full HD (1920 x 1080) skærm har et hurtigt IPS-panel med hurtige opdateringshastigheder, 1 ms grå-til-grå (GTG) responstid og NVIDIA G-SYNC-processor til silkeblødt gameplay og ultrarealistisk visualisering.

Det har selvfølgelig det genkendelige ROG -design, der lader alle vide, at dette ikke er en almindelig gamingskærm du har med at gøre.

Som noget nyt har denne gamer skærm en opdaterings hastighed på helt op til 360Hz! Hvis du spiller spil som csgo eller battlefield vil dette helt sikkert gå til din fordel fordi du hurtigere kan reagere på fjender som kommer mod dig.

Skærmen kan også roteres hvis du eksempelvis gerne vil have den står i portræt stilling hvis du fx er programmør.

Dertil er billedkvaliten fremragende så du kan se ting tydeligt på skærmen selvom det fremstår mørkt.


Fordele

 • 1080 Full HD
 • Understøtter NVIDIA G-SYNC
 • Slidstærkt materiale
 • 360 Hz opdateringshastighed

Videopræsentation5. SAMSUNG 27-inch Odyssey G7

SAMSUNG 27-inch Odyssey G7

Samsung Odyssey G7 er en gamer skærm fra fremtiden. Den har et slank design, matsorte farve og et belysningspanel som kan drejes på hovedet.

Skærmen har en buet form som matcher konturerne i det menneskelige øje. Det er med til at give en øget realisme da du bliver trukket dybere ind i dit spil.

Dertil er samsung odyssey udstyret med en QLED som gør farverne på skærmen mere levende. Qled bringer nemlig flere nuancer til din gamer skærm som vil gøre spilscener mere spektakulære at se på.

Der er blevet sat mere fokus på kontraster på skærmen. Det gør at sorte og hvide farver ses i større detaljer selv i mørke omgivelser.

Samsung Odyssey G7 har en utrolig lav input lag på kun 2 ms som giver en hurtig responstid når du står midt i et online match hvor det gælder om at være hurtigt på aftrækkeren.

Med sin 240Hz opdateringshastighed vil du kunne være i stand til at se hver en fjende før de ser dig og du vil samtidig opnå en højere fordybelse når du sidder og gamer.


Fordele

 • 240Hz opdateringshastighed
 • 2 ms input lag
 • QLED
 • Understøtter G-sync

Videopræsentation

Loading...