bedstegamerlaptop.dk

4 Tips til at optimere din Gamer Bærbar

3-4-2020

Det er vigtigt at rengøre og vedligeholde din bærbare computer. I denne guide giver vi dig 4 tips, for hvordan du kan holde din gaming-bærbar optimeret så du kan få det meste ud af dine spil sessioner.

1. Hold laptoppen kølig

Varme er en naturlig konsekvens af elektricitet, og computere har brug for meget elektricitet for at fungere korrekt. Mængden af ​​elektricitet, som din bærbare computer bruger, afhænger af den opgave, der udføres.

Gameplay og streaming kan lægge belastning på den bærbare computers CPU. Det er vigtigt at holde den bærbare computer korrekt ventileret og spille spil i et rum som har et godt indeklima, så enheden ikke overophedes.

Placer den bærbare computer på en solid overflade, så laptopens ventilation ikke er blokeret.

2. Kør diagnostiske scanninger

Gaming laptops er modtagelige for infektioner som adware, malware og andre vira, der kan optage noget af din brugbare hukommelse eller endda ødelægge dit operativsystem. Tag alle de nødvendige forholdsregler for at holde dit system sikkert ved at finde disse vira og straks fjerne dem. Der er en lang række antivirus-softwareprogrammer og anti-malware-applikationer at vælge imellem.

3. Udfør rutinemæssige oprydninger

Du kan redde nogle ydelser ved at rydde op i din bærbare computer en gang imellem. Slet eventuelle midlertidige filer, browsercookies, papirkurven og alt andet, der optager lageplads.

4. Sluk bærbaren når du ikke bruger den

En af de største fejl du kan begå, er at lade en bærbar computer være tændt, når den ikke er i brug. Alle enheder har brug for nedetid. Efter en intens dag eller nat med spil, kan du slukke for den bærbare computer for at spare på strømmen. Du kan også justere strømindstillingerne for at indstille dvaletider og bedre vedligeholde batteriet.

Loading...